ΣΧΕΤ.: α) Το Δ1/2630/29-11-2016 έγγραφό μας με θέμα "Εμπεριστατωμένη ενημερωτική έκθεση για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην Ε.Ε. (Νοέμβριος 2016)":http://www.isotita.gr/index.php/news/2915 .

 

β) Το από 1-12-2016 δελτίο τύπου της Γ.Γ.Ι.Φ. με θέμα "Η Γ.Γ.Ι.Φ. υπέρ της οικονομικής ενδυνάμωσης των γυναικών  - Ευρωπαϊκό Δίκτυο για τη Γυναικεία Επιχειρηματικότητα και Σύνοδος για τις Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ)": http://www.isotita.gr/var/uploads/DELTIA%20TYPOU/2016/Dec/DT_01-12-2016_H%20Gynaikeia%20Epixeirimatikotita%20kai%20oi%20MME%20stin%20EE.pdf .

 

γ) Το από 2-12-2016 έγγραφό μας (μη προς όλους τους φορείς) με θέμα "Δημόσια δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της Γ.Γ.Ι.Φ. για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην Ε.Ε. (Μπρατισλάβα, 23-25/11/2016)".

 

Σε συνέχεια των ανωτέρω σχετικών εμπεριστατωμένων εγγράφων της Διεύθυνσης Ανάπτυξης & Υποστήριξης Πολιτικών Ισότητας των Φύλων της Γ.Γ.Ι.Φ. και στο πλαίσιο της δραστηριοποίησης του κρατικού φορέα ισότητας των φύλων της Ελλάδας στην Ε.Ε. υπέρ της γυναικείας επιχειρηματικότητας (Ομάδα WES της Ευρωπαϊκής Επιτροπής), σας γνωρίζουμε ότι την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και η Επιτροπή για τα Δικαιώματα των Γυναικών και την Ισότητα των Φύλων (FEMM) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου συνδιοργανώνουν εκδήλωση για τη βράβευση διακεκριμένων γυναικών επιχειρηματιών με τον τίτλο "EU Prize for Women Innovators 2017 for the Most Innovated Women Entrepreneurs".

 

H εκδήλωση, η οποία είναι ανοικτή στο κοινό με εκδήλωση ενδιαφέροντος έως την 1-3-2017, θα πραγματοποιηθεί στο κτίριο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες το απόγευμα της 8ης Μαρτίου και εντάσσεται στο πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων των Ευρωπαϊκών Θεσμών για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

 

Η συγκεκριμένη δημόσια δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της Διεύθυνσης Ανάπτυξης & Υποστήριξης Πολιτικών Ισότητας των Φύλων της Γ.Γ.Ι.Φ. εντάσσεται στο θεματικό πεδίο "Γυναίκες και Οικονομία" και υλοποιείται στο πλαίσιο αξιοποίησης όλων των εργαλείων στον αγώνα για την επίτευξη της ουσιαστικής ισότητας μεταξύ γυναικών και ανδρών, σύμφωνα και με τις κατευθυντήριες γραμμές των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (Ατζέντα 2030).

 

Πρόσκληση της εκδήλωσης στην αγγλική γλώσσα

Πρόγραμμα της εκδήλωσης στην αγγλική γλώσσα