ΣΧΕΤ.: Το από 15-4-2016 έγγραφό μας με θέμα "Ευρεία προβολή από τα Μ.Μ.Ε. της συνέντευξης τύπου της Γ.Γ.Ι.Φ. με θέμα τη Δομή του Παρατηρητηρίου για την Ισότητα των Φύλων (Αθήνα, 14-4-2016)": http://www.isotita.gr/index.php/news/2623 .

 

Σας γνωρίζουμε ότι στο τεύχος 283/19-4-2016 της εβδομαδιαίας ηλεκτρονικής εφημερίδας του ΥΠ.ΕΣ.Δ.Α. με τίτλο "ΔΗΜΟΣΙΟγραφικά" έχει αναρτηθεί άρθρο στις σελίδες 12-13 με θέμα "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ για την Ισότητα των Φύλων: Ένα εύχρηστο εργαλείο σχεδιασμού και τεκμηρίωσης υπέρ της ουσιαστικής ισότητας γυναικών και ανδρών στην Ελλάδα".

 

Το άρθρο αναφέρεται στη συνέντευξη τύπου της πολιτικής και της υπηρεσιακής ηγεσίας της Γενικής Γραμματείας Ισότητας των Φύλων την Πέμπτη 14 Απριλίου 2016 με θέμα τη Δομή του Παρατηρητηρίου για την Ισότητα των Φύλων. Η κα Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων εστίασε στο πολιτικό μήνυμα της Δομής, ενώ ο κ.Διευθυντής Ανάπτυξης & Υποστήριξης Πολιτικών Ισότητας των Φύλων παρουσίασε με εύληπτο τρόπο τα σημαντικότερα Έργα της Δομής, όπως αυτά αποτυπώνονται στο σχετικό δελτίο τύπου της Υπηρεσίας μας.

 

Επισημαίνεται ότι η επισκεψιμότητα της εν λόγω ηλεκτρονικής εφημερίδας είναι μεγάλη από τους πολίτες, άνδρες και γυναίκες, οι οποίοι/-ες ενδιαφέρονται για τις δράσεις της Δημόσιας Διοίκησης και τις θέσεις εργασίας στο δημόσιο τομέα. Συνεπώς, για ακόμα μία φορά, το μήνυμα της ανάρτησης, η οποία αφορά τη Γ.Γ.Ι.Φ., διαδόθηκε ευρύτατα: http://www.minadmin.gov.gr/wp-content/uploads/20160419_dimosiog_283_anak.pdf .