Τελικό Συνέδριο Προγράμματος «Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις Υπέρ των Γυναικών», 6 και 7 Μαρτίου 2008, Αθήνα.

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας (Γ.Γ.Ι.) και το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας (Κ.Ε.Θ.Ι.) διοργανώνουν Συνέδριο, το οποίο πραγματοποιείται με αφορμή την ολοκλήρωση του Προγράμματος «Ολοκληρωμένες Παρεμβάσεις Υπέρ των Γυναικών». 

Στόχος του προγράμματος ήταν η ενδυνάμωση των γυναικών, η προετοιμασία τους για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας, η υποστήριξή τους για την ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και η προώθησή τους σε θέσεις απασχόλησης.

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε στις 13 διοικητικές περιφέρειες της Ελλάδας, μέσα από Σχέδια Δράσης με πείρα στη συμβουλευτική απασχόλησης γυναικών, τα οποία αποτέλεσαν τοπικές συμπράξεις φορέων.  Τα 17 Σχέδια Δράσης που λειτούργησαν σε όλη την Ελλάδα, ενέταξαν στο πρόγραμμα συνολικά 9.018 γυναίκες (άνεργες και εργαζόμενες, κυρίως αυτοαπασχολούμενες και μέλη γυναικείων συνεταιρισμών). 

Το συνέδριο στο οποίο θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου, θα πραγματοποιηθεί στις 6 & 7 Μαρτίου 2008 και ώρα 10.00 π.μ. στο NJV ATHENS PLAZA (Βασ. Γεωργίου 2α, Πλατεία Συντάγματος – Αθήνα).

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ